Gaveguide til morsdag 2021

REKLAME

Av: Reklame

Har du verdens beste mamma? Gi henne litt oppmerksomhet på morsdag da vel! Vi har i vår gaveguide funnet det vi synes er nettets beste morsdagsgaver for alle lommebøker.

Alle mammaer er unike, derfor har vi i vår morsdags-guide forskjellige gaver å velge mellom. Mange av gavene faller under sjokoladekategorien, der er man som regel ganske «safe». Er du med og levere gaven personlig er det ikke umulig at du kan få smake på gaven heller.

Det er en god ide å bestille ganske kjapt hvis du vil rekke å få gaven før morsdag den 14. februar.

Og hvis det ikke blir noen fysisk gave i år, så husk å ring da 😊

 

Morsdagsgavetips:

 

1. Lakrids By Bülow – Selection Box

Lekker lakrisboks

Lakrids by Bülov er en eksklusiv og kjent lakrismaker og byr på fantastiske smaker for den som elsker lakris. Men pass på, blir dette årets morsdagsgave blir gaven vanskelig å slå neste år.

» Kjøp den her, pris 499kr

 

2. Toblerone med eget navn

Toblerone med eget navn

På Coolstuff kan du bestille en Toblerone der du selv skriver inn navnet på sjokoladepakken. Snakk om en personlig gave som er midt i blinken på morsdag.

» Kjøp den her, pris 169kr

 

3. Trådløst massasjeapparat

Trådløst massasjeapparat

Da man i disse tider frarådes fra å treffe de man ikke må, går dette utover de som går på massasje. Med Zenkurus trådløse multi-massasjeapparat finnes det flere massasjeprogrammer og utskiftbare massasjehoder slik at man kan fortsette å få massasje hjemme, når man vil!

» Kjøp den her, pris 799kr

 

 

4. Varm sjokolade på pinne

Varm sjokolade på pinne

Enda en fin måte å si man er glad i noen. Varm sjokolade er ren nostalgi som her serveres på pinne. Vi er sikere på du kan huske noen koselige stunder du har drukket varm sjokolade med moren din, la det bli flere av dem.

» Kjøp den her, pris 139kr

 

5. Verdens beste mamma bok

Verdens beste mamma bok

Vi er ikke alltid like flink til å få sagt at vi har verdens beste mamma. Ved hjelp av denne boken, som inneholder mer enn 150 kloke, varme og vittige sitater, kan du hedre din mamma og forsikre deg om at hun vet at hun er Verdens beste mamma!

» Kjøp den her, pris 87kr

 

6. Helautomatisk vinpumpe

automatisk vinpumpe

Perfekt hvis du har en mor som liker vin. Sett vinpumpen på flasken, så suger den automatisk ut riktig mengde luft. Pumpen aktiveres igjen hvis det kommer inn ny luft.

» Kjøp den her, pris 319kr

 

7. Eva Solo «To-Go» Kaffekopp

Eva Solo kaffekopp

Er moren din mye ute og farter? Da er denne gaven utmerket for henne. En «to-go» kopp fra Eva Solo. Perfekt å ha med i bilen eller i vesken.

» Kjøp den her, pris 299kr

 

8. Touchscreen-hansker

 Touchscreen-hansker

En praktisk gave som viser omtanke. Touchscreen-hansker gjør at du slipper å ta av deg hanskene når det er kalt ute og du vil bruke telefonen.

» Kjøp den her, pris 59kr