Blir dette landets mest eksotiske konsertarena?

I forbindelse med 60-årsjubileet åpner Akvariet i Bergen opp for konsertarrangementer. Her er statsminister Erna Solberg på besøk i 2017.
I år fyller Akvariet i Bergen 60 år - og det markeres med offentlige konserter - for første gang. Fjorden Baby! er først ut allerede i neste måned.

Det melder Bergens Tidende denne uken. Konserten med Fjorden Baby! går av stabelen i Rotunden 7. februar omgitt av akvarier på alle sider.

– Vi ønsker å nå bedre ut til unge folk. De som besøker Akvariet aller mest er barnefamilier, men ved å ta i bruk lokalene på kveldstid håper vi at for eksempel studentene skal bli mer oppmerksomme på oss, uttaler Veline Høyland, som er salgs- og markedssjef på Akvariet i Bergen, overfor avisen.

LES OGSÅ: Oscar-favoritt blir HBO-serie.

Ifølge avisen har det vært musikalske opptredener der før, men først og fremst under private arrangementer. Konserten med Fjorden Baby! vil være åpen for alle, opplyser Akvariet i Bergen.

Det har vært relativt stille fra Fjorden Baby! de siste årene. Bergensbandets siste fullengder «Oh Yeah!» ble sluppet i 2015, og anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.

I fjor sommer spilte bandet sin første konsert på to år i forbindelse med åpningen av Forum Scene i Bergen.

Fikk du med deg denne?