Inger Lise Rypdal feirer 70-årsdagen lørdag på scenen

Inger Lise Rypdal fotografert i 2011.
Lørdag 14. desember fyller Inger Lise Rypdal 70 år. Dagen feirer hun med å runde av en rekke på tre utsolgte konserter på Edderkoppen Scene i Oslo.

Før hun stilte på scenen på første konsert onsdag uke, fastslo den evigunge artistveteranen på Facebook:

– Trodde sommerfuglene var i dvale på denne tia, jeg.

LES OGSÅ: GAFFA kårer tiårets album.

Til de tre konsertene plukket hun frem høydepunkter fra sin 50 år lange artistkarriere. Både «Frøken Johnsen», som hun forarget moralister med som 19-åring, «Det var en spennende dag for Josefine», «Gråt ikke mer, Argentina», «I mitt liv» og «Romeo og Julie», ifølge traileren til showet.

"Inger Lise Rypdal 70 år"

Jeg skal feire stor-dagen min på Edderkoppen i desember i tre dager til ende. Kom gjerne! Og del gjerne! Billetter: bit.ly/ingerlise70

Gepostet von Inger Lise Rypdal am Dienstag, 20. August 2019

Men Inger Lise Rypdal har også velfylt avtalebok i månedene fremover:

Fra 16. januar er hun tilbake med forestillingen «Vår Beatleshyllest», denne gangen på Edderkoppen, i selskap med Atle Pettersen, Tor Endresen, Jørn Hoel og Lise Karlsnes. Da hadde hun i november avrundet den tredje og siste av tre store norgesturneer med «Thank You For The Music: Vi elsker ABBA» sammen med Rita Eriksen, Jannike Kruse, Espen Grjotheim og Tommy Fredvang.

LES OGSÅ: Massive protester mot ny Netflix-film.

I mars er Beatles-showet over. Og da spørs det. Til TV 2 uttalte Inger Lise Rypdal nemlig:

– For å være ærlig, så vet jeg ikke hvor lenge jeg kommer til å holde på. Det kan nok hende dette er det siste, i hvert fall når det gjelder egne ting. Jeg er heldigvis nysgjerrig og rastløs, så vi får se. Det går jo an å gjøre andre ting i bransjen.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)