Alter Bridge til Tons of Rock

Det amerikanske rockebandet Alter Bridge.
Ni nye band på plakaten. Øverst troner amerikanske Alter Bridge (bildet), legendene Accept og en jubileumskonsert med CC Cowboys som etter 30 år gjør sin største konsert i hovedstaden.

Tons of Rock har allerede hentet legendariske band som Iron Maiden, Deep Purple og Faith No More til neste års rockefest på Ekebergsletta.

I dag fylles det på med ni nye navn på plakaten før juleferien.

LES OGSÅ: Gode seertall for «Beforeigners».

Amerikanske Alter Bridge topper dagens slipp. I tillegg er Accept, CC Cowboys, D-A-D, Hammerfall, Ensiferum, The Pretty Reckless, Dark Funeral og Raised Fist klare for å innta festivalens scener neste sommer.

Tons of Rock går av stabelen i Oslo 25. til 27. juni neste sommer.

– Billettsalget knuser alle rekorder! Vi har solgt tre ganger så mange billetter i dag som på samme tid i fjor og billettene til festivalcampen er allerede revet bort et halvt år før festivalen går av stabelen, sier festivalsjef Jarle Kvåle i en kommentar.

Han legger til:

– Tilbakemeldingene etter 2019-festivalen var helt fantastiske, og det er lite tvil om at et så fornøyd publikum har lagt grunnlaget for strålende 2020-festival. Trivsel blant publikum og et sterkt program fylt til randen med storheter er nøkkelen til salgssuksessen.

Fikk du med deg denne?