Se den intense videoen her:

Rammstein-frontmann spiller mot Peter Stormare i ny video

Till Lindemann er vokalist og frontfigur i Rammstein. Her på scenen i København.
Till Lindemann, mest kjent som vokalist i Rammstein, er en travel mann. Nå har han sluppet en ny video fra sideprosjektet sitt, hvor vi også får se den svenske skuespilleren Peter Stormare.

Han er ikke typen som hviler på laurbærene, Till Lindemann. I mai ga han ut et nytt album med Rammstein, og han har vært på turné med dem hele sommeren. Blant annet i Norge, hvor de besøkte Ullevaal Stadion i august.

Allerede neste år kommer han tilbake til Norge med Rammstein. Da går ferden til Trondheim og Granåsen.

LER MER: Dato for neste års Rammstein-konsert bekreftet.

Nå er Till Lindemann igjen aktuell med ny musikk, denne gangen med det selv-titulerte sideprosjektet Lindemann. Det består av Till selv og svenske Peter Tägtgren, kjent fra dødsmetal-gruppen Hypocrisy og industrial-prosjektet Pain. De ga ut sitt første album Skills in Pills i 2015, og slipper denne høsten oppfølgeren F & M.

Bytter fra engelsk til tysk

Den første singelen fra det kommende albumet er nå ute. Låten har fått navnet Steh Auf, og minner en hel del om Rammsteins industrielle uttrykk, selv om denne nok er litt lettere og mer pop. En grunn til at det føles mer likt som Rammstein kan være at den fremføres på tysk. Detbutalbumet ble fremført på engelsk.

I videoen til låta møter vi også den svenske skuespilleren Peter Stormare, kjent fra blant annet «Prison Break», «Fargo» og «Hamilton». Se videoen her:

Ble venner etter avverget slosskamp

Till Lindemann og Peter Tägtgren møttes for første gang da Rammstein var i Sverige for å gjøre ferdig albumet Mutter. En kveld under innspillingene hadde noen av bandets medlemmer tatt seg en tur på byen, og befant seg brått i en litt beklemt situasjon da en svensk MC-gjeng var klare for å gi de en runde juling.

Årsaken skal ha vært at en av de tyske rockerne hadde involvert seg med en lokal svensk jente. Litt for involvert, i følge MC-gjengen, som var klare til å ta saken i egne hender.

LES OGSÅ: NFF inspiserer Ullevaal-gresset etter Rammstein-konserten.

Peter Tägtgreen gikk mellom og fikk stoppet tumultene. Han forklarte hvem Rammstein var, og det var overbevisende nok, og alle kunne forlate festen med samtlige tenner i behold. Dermed var frøet sådd for det svensk-tyske samarbeidet som skulle utvikle seg til å bli Lindemann.

Kan bli med til Trondheim

Det kan hende de heldige med billett til Rammsteins konsert i Granåsen får en uventet bonus-konsert på kjøpet. Det er nemlig annonsert at Lindemann skal turnere med Rammstein fra mai til august neste år. Konserten i Trondheim er 26. juli.

Foto:Morten Rygaard | GAFFA
Till Lindemann er vokalist og frontfigur i Rammstein. Her på scenen i København.