Kim Kardashian avslørte stor Kanye-nyhet

Kanye West med kona Kim Kardashian.
Jesus Is King blir tilsynelatende tilgjengelig 27. september.

Mye tyder på at Kanye West slipper et nytt album i slutten av neste måned.

Hans kone, TV-fenomenet Kim Kardashian har i hvert fall tweetet et bilde av en notatbok med det som likner på en låtliste med overskriften Jesus Is King, altså albumets tittel. Nederst står datoen 27. september.

Låtlisten består av 12 sanger, inkludert Water som Kanye tidligere har fremført ved sin såkalte Sunday Service på Coachella-festivalen i California i april. Wests Sunday Services er en slags musikk-gudstjeneste som han har holdt en rekke søndager i år, vanligvis for et invitert publikum.

LES OGSÅ: Slapp egen singel før lanseringsdatoen.

Akkurat som tittelen på albumet peker flere av sangtitlene i en religiøs retning. Eksempler er God Is, Baptized, Wake the Dead og Sweet Jesus.

Flere medier, blant andre Pitchfork, har uten hell forsøkt å få en offisiell kommentar fra representantene til Kanye West.

Foto:Tord Litleskare | GAFFA
Kanye West fotografert under en konsert på Øyafestivalen i Oslo tilbake i 2011.

Ett år siden platen som aldri kom

Kanye West annonserte i fjor at han ville gi ut albumet Yandhi 29. september, men den platen kom aldri. Kim Kardashian tweetet den gangen også. Hun skrev at albumet var utsatt til 23. november, på Black Friday. Heller ikke da kom albumet, og det har det fortsatt ikke gjort.

Det er uvisst om Jesus Is King er samme album som har byttet navn, eller om det er snakk om nytt materiale.

I fjor slapp Kanye West mini-albumet Ye og albumet Kids See Ghosts i samarbeid med Kid Cudi. Tidligere denne uken har Pusha T sluppet to singler som er produsert av Kanye West, så han ligger ikke på latsiden.

Fikk du med deg denne?