Setter opp Justice-visninger i Oslo:

– En unik og svært suggererende konsertopplevelse på det store lerretet

Stillbilde fra konsertfilmen «Iris: A Space Opera by Justice».
Den ambisiøse «Woman World Wide Tour»-turnéen til elektronikaduoen Justice har blitt film. Denne måneden blir det satt opp to eksklusive visninger av «Iris: A Space Opera by Justice» på Vega Scene i Oslo.

Konsertfilmen er tatt opp i Cité du Cinéma Studios i Paris. I en pressemelding fra Vega Scene beskrives et futuristisk sceneshow med blant annet 13 bevegelige skjermer, roterende LED-paneler, speil og uendelig med lyskastere.

Resultatet «transenderer hva vi ser som en tradisjonell konsertopplevelse».

LES OGSÅ: Norsk skrekkfilm på kinotoppen i USA.

Selve konserten innledes med en 24 minutter lang making-of-dokumentar, hvor intervjuer med bandmedlemmene Gaspard Augé og Xavier de Rosnay tar sikte på å gi fansen en større innsikt til prosjektet.

– Justice må sies å være en av vår tids største elektronikaduoer, og det blir både gjevt og spektakulært når vi skal vise deres audiovisuelle projekt, «Iris: A Space Opera by Justice», på vårt største lerret. I tillegg til å være hypervisuell er filmen mixet i Dolby Atmos-lyd, som sammen gjør dette til en unik og svært suggererende konsertopplevelse på det store lerretet, sier programsjef Truls Foss i en kommentar til GAFFA.no.

Han legger til:

– Vi er stolte over å være den eneste kinoen i Oslo som tilbyr denne sjeldne skatten til publikum.

LES OGSÅ: Anmeldelse av «Once Upon a Time in Hollywood».

Datoene for de to eksklusive visningene i hovedstaden er torsdag 29. og fredag 30. august.

Billetter får du via Vega Scenes nettsider.

Foto:Birgit Solhaug
Programsjef ved Vega Scene i Oslo Truls Foss.