Topper plakatene til noen av verdens største festivaler – nå er han klar for «nye» Hove

Alesso på scenen under Ultra Music Festival i Miami våren 2015. Han var også headliner på samme festival tidligere i 2019.
Alesso er klar for Hove Music Festival.

Hovefestivalen tiltrakk seg som kjent en rekke internasjonale toppnavn i årene 2007 til 2014, inkludert Lana Del Rey, Skrillex, Linkin Park, Snoop Dogg og Arcade Fire.

I fjor høst kom det gode nyheter for norske festivalfans som hadde savnet festivalen på Tromøya utenfor Arendal:

Festivalen skulle gjenoppstå med nytt navn: Hove Music Festival.

LES OGSÅ: «Game of Thrones» slår egen seerrekord.

De siste ukene har arrangørene annonsert navn som Jason Derulo og Robin Schulz til sommerens festivalprogram. I dag er nok en godbit klar for EDM-fansen. Alesso, som ifølge arrangørene tidligere i år har spilt for en kvart million mennesker på Venezuela Aid Live og headlinet festivalen Ultra Music Festival i Miami.

– Det betyr mye for oss å få et stort navn som Alesso til Hove Music Festival. Jeg så Alesso for første gang på Tomorrowland i 2013 samtidig som Calling fortsatt var den største innen genren EDM. Det har derfor vært en tanke siden oppstarten at dette ville vært utrolig gøy å få til i Arendal, sier festivaljef Marius Amundsen.

– Alesso har stått øverst på ønskelista vår som avslutter på lørdag, og det er en glede å endelig kunne slippe han. Alesso er en av Europas største DJer, en som definitivt kommer til å gi den magiske opplevelsen en bare får ute på Tromøya, legger han til.

Ifølge pressemeldingen kommer Alesso til avslutte programmet til festivalen lørdag 29. juni.

LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt Anderson .Paak-album.

Hove Music Festival arrangeres på Hove utenfor Arendal 28. og 29. juni.

Foto:Jarle H. Moe | GAFFA
Arkivbilde fra Hovefestivalen.