Fersk Grammy-vinner bekreftet til norsk festival

Den unge stjerneartisten H.E.R. ble tildelt to to Grammy-priser natt til mandag. Nå er hun klar for Norge.
Prisdryss for H.E.R. denne helgen - til sommeren kan stjerneskuddet oppleves på Kadetten Music Festival.

Under søndagens Grammy-utdeling i Los Angeles var det 21 år gamle H.E.R. som stakk av med prisene for årets beste r&b-album og for beste r&b-fremførelse med låta Best Part (feat. Daniel Caesar).

I dag melder arrangørene bak Kadetten Music Festival i Sandvika at den unge artisten også er klar for norsk festivalsommer.

LES OGSÅ: Lover nostalgi, allsang og trykk.

– Klart vi krysset fingrene litt ekstra under Grammy-utdelingen. Det er i hvert fall et lykkeskudd å ha H.E.R. på plass på Kadetten. Hennes dype og sjelfulle r&b er i en egen klasse om dagen, sier festivalens bookingansvarlig, Toffen Gunnufsen, i en kommentar til GAFFA.no.

Navnet H.E.R. står for «Having Everything Revealed», og den unge artisten hadde lenge en anonym tilstedeværelse etter å ha kommet på banen i 2016.

Gabriella «Gabi» Wilson hadde riktignok en karriere bak seg som deltager på Radio Disney’s «Next Big Thing» i 2009 og som soloartist under eget navn i 2014, men det var som H.E.R. at alle brikkene falt på plass, skriver arrangørene i sin pressemelding.

LES OGSÅ: Malek deler tidligere ukjent Mercury-historie.

Fra før er sterke navn som Chance the Rapper, Cardi B, Rae Sremmurd, Brockhampton og Sushi x Kobe bekreftet til strandfesten i Sandvika.

Kadetten Music Festival arrangeres i dagene 2. og 3. juli.