Alice Cooper bekrefter flere turnédatoer i Skandinavia

Alice Cooper fotografert under en konsert på Sentrum Scene i 2017.
Alice Cooper legger nok en gang ruten innom konsertarenaer i Skandinavia denne høsten - men foreløpig står ikke Norge på lista.

Denne uken bekreftet 70 år gamle Cooper at både Danmark og Sverige får besøk i september. Konsertene i Københavns Royal Arena 25. september og Stockholms Hovet 27. september er del av turnéen «Ol’ Black Eyes Is Back», står det å lese på Live Nation sine nettsider.

Foreløpig er det ikke bekreftet hvorvidt norske fans får muligheten til å se Alice Cooper i 2019.

LES OGSÅ: Raser mot «Ghostbusters»-planer.

Alice Cooper var sist konsertaktuell her til lands sommeren 2017 da han spilte på Buktafestivalen i Tromsø og Sentrum Scene i Oslo. Sistnevnte konsert ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA av Victoria Tronstad, som påpekte at ikonet gjorde en solid innsats – til tross for litt startvansker.

– En morbid og teatralsk reise, og akkurat det man forventer å se når man opplever gudfaren av sjokkrock i levende live.

Samme år som Alice Cooper sist besøkte Norge, ga han ut albumet Paranormal.

– Det har ingenting med spøkelser, UFO-er eller Bigfoot å gjøre. Mennesker flest er paranormale, uttalte rockelegenden til TT den gang.

LES OGSÅ: Mener norske festivaler har brutt loven.

Vi håper i det lengste at Alice Cooper også velger å legge turen innom Norge i 2019, men enn så lenge er det København og Stockholm som gjelder i slutten av september.

Foto:Pressefoto
Alice Cooper fotografert i 2017.