Slipknot-frontmann med oppsiktsvekkende uttalelse om stjerneprodusenten

Slipknot fotografert i 2015.
– Han var bare ikke der, langer Corey Taylor ut mot Rick Rubin i et rykende ferskt podcast-intervju.

Rick Rubin er kanskje en av de største produsentene i musikkens verden. Siden begynnelsen av 80-tallet har han jobbet med noen av de største artistene innenfor pop, rock og hiphop. Hans imponerende CV inneholder navn som Beastie Boys, Slayer, Run-DMC, Danzig, Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash, AC/DC, System Of A Down, Melanie C, Macy Gray, The Mars Volta, Jay-Z, Kanye West, Justin Timberlake, Metallica, Black Sabbath og Shakira, for å nevne noen.

Også Slipknot (bildet) har jobbet med Rick Rubin, men i et nytt podcast-intervju kommer bandets frontmann Corey Taylor med en oppsiktsvekkende uttalelse om samarbeidet.

– Da det var tid for å jobbe med Rick var han bare ikke der. Han hadde seks andre prosjekter gående samtidig, det var sånn: «Jeg jobber med U2 nå», og jeg svarte: «Vi er fortsatt i det jævla studioet, dude». Ærlig talt var det ikke før vi spilte inn vokalsporene i huset hans at jeg så ham mer enn én gang i uka, forteller en åpenhjertig Taylor.

LES OGSÅ: GAFFAs intervju med Slipknot.

Den overraskende uttalelsen falt under en prat med podcasten «Let There Be Talk», ledet av Dean Delray. Hør hele intervjuet her.

Rubin er kreditert som produsent på 2004-albumet Vol 3: (The Subliminal Verses), men det kommer frem i podcast-praten at frontmannen mener Greg Fidelman, som mikset albumet, fortjener mest hyllest for jobben.

For tiden jobber Slipknot med  sitt sjette album, oppfølgeren til Vol 5: The Gray Chapter fra 2014. Denne gang med nevnte Fidelman som hovedprodusent.

LES OGSÅ: Slipknot med skremmende nyhet.

Bandet har også annonsert en rekke festivaldatoer i Europa denne sommeren, dog ikke i Norge foreløpig. Det nærmeste alternativet for norske fans er festivalen Copenhell som går av stabelen i København i midten av juni.