Video fra Las Vegas-konsert går viralt:

Her faller Dave Grohl ned fra scenen – igjen

Dave Grohl fotografert under Foo Fighters' konsert på Nya Ullevi i 2018.
Scenekanten var heldigvis ikke like høy som under den mye omtalte hendelsen i Göteborg for tre år siden.

Foo Fighters-frontmann Dave Grohl har nok en gang falt ned fra scenen. Denne gangen skjedde det dog på en mindre scenen enn sist gang, nemlig på klubben The Joint på Hard Rock Hotel i Las Vegas.

På et videoopptak fra publikum ser man Grohl spille en gitarsolo helt fremme på kanten av den relativt lave scenen, og på et tidspunkt rekker en fan ham en øl. Det lykkes Grohl å bælme pilsen mens han spiller gitar, men på vei tilbake faller han ned fra scenen. Han kommer dog hurtig opp og vender tilbake til scenen tilsynelatende uskadd. Se video av hendelsen nedenfor.

LES OGSÅ: Slottsfjell-eventyret kan være over.

I 2015 falt Grohl ned fra en mye større scene på Nya Ullevi i Göteborg. Den gang gikk det så galt at han brakk benet og måtte avlyse flere konserter, blant annet en stor opptreden på festivalen Glastonbury. Selve konserten i Göteborg den gang ble gjennomført etter en pause.

Da Foo Fighters vendte tilbake til Nya Ullevi i fjor sommer åpnet bandet konserten ved å late som om Grohl falt fra scenen igjen – det var dog snakk om en stuntmann i forkledning.

LES OGSÅ: Bigbang tilbake til røttene med ny singel.

Dave Grohl og resten av Foo Fighters blir å se i Norge denne sommeren. Torsdag 27. juni spiller bandet på Bergenhus Festning i Bergen.

Dette blir deres første konsert i vestlandets hovedstad siden 2008.