Samarbeider med skuespillerinne på nytt prosjekt

Beyoncé og Laverne Cox har noe på gang.

Laverne Cox har delt et klipp fra et «Access Hollywood»-intervju på sin Instagram-profil, hvor journalisten i intervjuet avslører at «Orange Is The New Black»-skuespillerinnen arbeider sammen med Beyoncé (bildet) på et nytt prosjekt.

Under klippet skriver Cox: «Ja, det stemmer. Jeg samarbeider med Beyoncé på et nytt prosjekt. Selveste #QueenBey. Det kommer flere detaljer 6. september. #Beyonce #TransIsBeautiful”.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ingen av de to kvinnene har foreløpig avslørt essensen av prosjektet, så hva det kommer til å omhande er en ren gjettelek. Ut ifra Laverne Cox’ bruk av emneknagger kan man dog tenke seg til at det berører transseksualitet.

LES OGSÅ: Norsk artist inntar førsteplassen i Sverige.

Laverne Cox er mest kjent for Netflix-serien «Orange Is The New Black», der hun spiller den transseksuelle kvinnen Sophia Burset. I tillegg er hun selv transperson – og en talsperson for LHBT-rettigheter.

Dette blir første gang de to jernkvinnene arbeider offisielt sammen. Laverne Cox har tidligere opptrådt med sangen Lose My Breath, av Beyoncés tidligere gruppe Destiny’s Child i tv-programmet «Lip Sync Battle».

Se opptredenen her:

LES OGSÅ: Stormet av scenen.