«Star Wars»-stjernen beklager uheldig utsagn

John Boyega legger seg flat etter å ha fått kritikk for en kommentar angående en tidligere skuespillerkollega.

«Star Wars: The Rise of Skywalker», det niende tilskuddet i sagaen, er rett rundt hjørnet og da er naturligvis hele stjerneensemblet på presseturné.

Etter et intervju med Variety tidligere denne uken er dog skuespilleren John Boyega, stormtrooperen Finn, i hardt vær på grunn av en tvetydig kommentar.

LES OGSÅ: Massive protester mot ny Netflix-film.

Under intervjuet ble stjernen utspurt om hvordan han håndterer den tveeggede kommunikasjonen med tilhengere på sosiale medier. Boyega svarte at, selv om det er mye glede å hente, så er ikke nettet for sarte sjeler.

– Gjennom sosiale medier får vi engasjere, vi får ha det gøy. Samtidig, for de som ikke er mentalt sterke, du er svak om du tror på hver eneste ting du leser. Det er bare sånn det er.

Beklager misforståelsen

I ettertid har flere hengt seg opp Boyegas holdning til de som ikke tåler hets, og mener at han siktet til medskuespiller Kally Marie Tran fra «Star Wars: The Last Jedi».

I 2018 slettet Tran, som blir nevnt under intervjuet av journalisten Adam B. Vary, alle profiler på sosiale medier etter å ha mottatt voldsomt mye hat for rollen som Rose Tico.

Boyega tok dermed til Twitter og la seg flat for kritikken.

I meldingen vist ovenfor skriver skuespilleren at han aldri hadde Tran i tankene og snakket kun ut i fra sitt eget perspektiv.

– Noen ganger har jeg følt meg sterk og andre ganger er jeg svak. Dårlig ordvalg uansett. Jeg beklager.

Niende og «siste»

Som nevnt er det ikke lenge til «Star Wars: The Rise of Skywalker» skal pryde kinolerretet. Allerede 18. desember returnerer Rey, Finn og Kylo for å fortelle videre om galaksen langt, langt borte.

Dessuten er det lovet et gjensyn med gamle travere som Lando Clarrissian og Sheev Palpatin. Til og med søskenparet Luke og Leia Skywalker blir angivelig å skimte underveis i filmen.

LES OGSÅ: Keanu mot Keanu i 2021.

Om dette er den aller siste filmen i fortellingen om Skywalker-familien gjenstår fremdeles å se. I mai ble det nemlig meldt at det allerede er planlagt en ny triologi.

Fikk du med deg denne?