Stjernespekket trailer fra den Oscar-nominerte regissøren

Greta Gerwig fotografert under Oscar-utdelingen i 2018.
Greta Gerwig slipper endelig første sniktitt på nyinnspillingen av «Little Women».

Helt siden det ble klart at Greta Gerwig skulle regissere nyinnspillingen av «Little Women» har spekulasjonene rundt rollebesetningen og tolkningen skutt fart. Filmen, som er basert på den selvbiografiske Louisa May Alcott-klassikeren med samme navn, har allerede fått oppmerksomhet for sin stjernespekkede cast.

LES OGSÅ: Norsk skrekkfilm på kinotoppen i USA.

Som de fire søstrene i hovedfokus ser vi Saoirse Ronan (som tidligere jobbet med Gerwig på «Lady Bird»), Emma Watson («Harry Potter»-filmene), Florence Pugh («Midsommar») og Eliza Scanlen («Sharp Objects»).

Men det slutter ikke der. «Call Me By Your Name»-stjernen Timothée Chalamet er også klar for sin andre film med Gerwig, etter en mindre rolle i «Lady Bird».

I tillegg blir både Meryl Streep og Laura Dern å se i filmen.

Foto:Charles Sykes | AP | NTB Scanpix
Saoirse Ronan fotografert under den årlige Met-gallaen i New York tidligere i år. Skuespillerinnen er igjen klar for å jobbe med regissør og manusforfatter Greta Gerwig. De to samarbeidet på Gerwigs debutfilm «Lady Bird».

Det er regissør og skuespiller Great Gerwig som denne gangen står for både regi og manus. Gerwig, som ble Oscar-nominert for sin debutfilm «Lady Bird», har tidligere spilt Ronan og Chalamet nydelig opp mot hverandre. Om vi skal dømme basert på den ferske traileren vil drømmeduoen igjen få bryne seg.

Historien «Little Women» forteller om fire søstre som sammen vokser opp i etterkant av den amerikanske borgerkrigen. Som et hvert periodedrama maler «Little Women» et bilde av en tid hvor forventningene til en kvinne var ganske annerledes enn hva de er i dag, og søstrene føler også på dette gjennom historien. Som med alle periodefilmer er det fallgruver og det blir spennende å se hvordan Gerwig og Ronan har jobbet for å unngå klisjéene.

LES OGSÅ: Kommentar: Forum Scene for alle.

Nyinnspillingen har premiere på norske kinoer 24. januar 2020, og du kan se den første traileren nedenfor.