Kommer til høsten:

Apple lanserer strømmetjeneste

Steve Carell, Reese Witherspoon og Jennifer Aniston på Apples arrangement i går, hvor Apple TV+ ble annonsert.
I går kveld ble Apple TV+ annonsert: en ny strømmetjeneste med navn som Steven Spielberg, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston og Reese Witherspoon på laget.

Apple TV+ kommer til høsten og er ifølge selskapet «det nye samlingspunktet for verdens mest kreative historiefortellere med eksklusive originale serier, filmer og dokumentarer».

Apples originale videoabonnementstjeneste kommer til å inneholde helt nytt innhold fra kjente personligheter som Steve Carell, Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams og mange flere.

LES OGSÅ: Da Hollywood skulle fortelle om mord og kirkebranner.

– Vi er beæret over at de aller beste historiefortellerne i verden – både foran og bak kamera – kommer til Apple TV+, sier Eddy Cue, ansvarlig for internettprogramvare og -tjenester hos Apple, ifølge pressemeldingen.

Foto:Stephen Lam | Reuters
Regissør Steven Spielberg var en av dem som sto på scenen under lanseringen av Apple TV+.

– Vi er veldig glade for at vi kan gi seerne en smugtitt på Apple TV+, og vi gleder oss til de kan begynne å bruke tjenesten til høsten. Apple TV+ kommer til å ha noen av de aller beste originale fortellingene som TV- og filmentusiaster noen gang har sett.

Et stjernelag

På forhånd var det ventet at Apple skulle avdekke en strømmetjeneste og ta opp kampen mot giganter som Netflix.

En rekke kjente skuespillere og regissører dukket opp på scenen under gårsdagens lansering. Steven Spielberg var blant dem som frontet tjenesten, og i tillegg dukket Jennifer Aniston og Reese Witherspoon opp sammen med Steve Carell. De tre sistnevnte skal bidra med innhold til Apple TV+ i serien «The Morning Show».

LES OGSÅ: Derfor ble «Forrest Gump»-oppfølgeren skrotet.

Ellers var også blant andre «Lost»-skaper J.J. Abrams og musiker Sara Bareilles å se på scenen da de presenterte en ny serie kalt «Little Voice», som handler om en ung musiker som jakter lykken i New York.

Apple TV+ kommer til over hundre land i løpet av høsten 2019. Pris eller øvrige detaljer er ikke annonsert ennå.