Elton John vil ikke turnere i USA før i 2022

Elton John på scenen i Bergen sommeren 2019.
Mens Elton John håper å kunne gjenoppta sin avskjedsturné «Farewell Yellow Brick Road» høsten 2021 i Europa og Storbritannia, må USA vente til 2022.

Det sier han i en video han har delt i sosiale medier. Iført grønn skjorte lover den 73 år gamle tobarnsfaren at han bruker koronatiden til å trene og holde seg i god form.

– Jeg har hygget meg med tiden hjemme mens verden navigerer seg gjennom Covid-19-pandemien, sier Elton John videre, før han legger til at han virkelig har savnet det å være på turné og opptre for sitt kjære publikum

Dermed ble det klart at Elton John har utsatt den nordamerikanske delen av sin «Farewell Yellow Brick Road»-turné nok en gang på grunn av koronapandemien.

Først ble disse konsertene, som skulle vært slutten på andre turnérunde i hovedsakelig USA og foregått i tiden mars til juli i år, utsatt til 2021. Nå er de flyttet enda en gang, og får amerikansk turnéstart 19. januar 2022 i New Orleans

All omstokkingen av datoer fører dermed til at New Zealand ikke får besøk av poplegenden før i 2023. Rekordturneen startet i USA i september 2018, og nettstedet Pollstar rapporterte i april at den rakk å spille inn 358.6 millioner dollar på 179 konserter før det ble stopp.

I sommer ble det kjent at de to utsatte norske konsertene, som skulle foregått i 2020, nå vil finne sted i Telenor Arena 25. og 26. september 2021.

(©NTB)